10-01-05

Blind date

Vijdag was het Blind Date op VTM. Normaal kijk ik daar niet naar maar vrijdag was er niets op de tv dus heb ik het einde gezien van dit programma.
Om een lang verhaal kort te houden, op het einde moest dienen vent een vrouw kiezen waarmee hij op reis mocht gaan. Hij had dus een vrouw gekozen, en die stonden dus ijverig te wachten tot die poort open ging. De poort ging open, en die vrouw en man kwamen tevoorschijn. Hij zag er niet echt gelukkig uit, maar het spel was nog niet gedaan. Nu mocht die man kiezen of hij met die vrouw op reis wou of niet. Die man besloot om die vrouw te laten gaan, en voor de tweede keus te kiezen. En blijkbaar beviel die tweede vrouw hem iets beter.
Nu ga ik die eerste vrouw omschrijven, ze was mollig (de camera verdikt altijd 5 kilo) maar het was geen lelijke vrouw. Die man was niet echt een adonis, verre van.
Dus gewoon omdat die vrouw wat mollig was, besloot hij, dienen vent om er toch maar niet op reis mee te gaan. HOE zielig is dat? Niet voor de vrouw, neen, maar voor die man. Die man was een bonen staak die heel slecht geschoren was.
 
Komaan jong, waar gaat dit naartoe? Als een man een buikje heeft, vind de maatschappij dat schattig, als een vrouw een buikje heeft vind de maatschappij dat afgrijslijk. Waarom worden we zo beoordeeld? Waarom moeten de vrouwen er altijd perfect uitzien? Waarom, waarom, waarom??
Marylin Monroe was toch ook niet perfect? En kijk wat voor sex-symbool ze wel is geworden. Haar maatje 42 komt nu overeen met maatje 46. Wel, ik zou zeggen als een vrouw moet afslanken, dan moet de man ook beginnen afslanken. Dat is nu eens mijn vizie!

11:12 Gepost door Cindy | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Beetje overdreven! Buikje of geen buikje,geeft niet hoor als je met naar mekaar kunt luisteren,respect hebt voor mekaar en mekaar liefhebt dat is dan weer iets wat die macho's zullen missen als ze oud en lelijk worden.Trouwens het is de schuld van de reclame,zij scheppen de huidige perfecte vrouw,meestal gepaard met plastische chirurgie,brede mond,witte tanden,volle lippen,600gr silicone,dieet,noem maar op!
Vroeger was mollig sexy,nu is slank de trend wat zal het binnenkort zijn?
Als je je hart volgt komt alles goed,ho! en nee ik ben geen homo!(grapje)

Gepost door: Rudy ré | 11-01-05

Beter eens meer kijken Cindy...kijk maar gerust wat meer naar Blind date: vrouwen die een man gekozen hebben met een buik gaan steevast ook voor de tweede keus....
Je bent trouwens niet goed bezig als je zoveel betekenis zoekt in een spelletje.....relativeren meiske, relativeren.

Gepost door: reactie | 13-01-05

De commentaren zijn gesloten.