31-01-05

Valentijn?

Wat is me dat voor een woord? Wat gebeurt er die dag?Waarom moet iedereen meedoen met de cliche van 'Valentijn'? Dus eigenlijk één maal per jaar moet een man/vrouw zijn/haar partner een cadeautje geven? Dus, één keer op een jaar word je verwend? HAHAHA Ik word liever meerdere keren verwend, dan alleen maar op Valentijntjes dag. Het is zodanig een cliché geworden dat de meeste mensen zelfs niet meer weten dat het een cliché is. Ik ben niet graag zoals iedereen, dus op die dag doe ik niets en geef ik niets. Het is maar een dag zoals een ander. We hebben al genoeg feestdagen om ons kopzorgen te geven! Wie heeft er nog een dag bij nodig zodat men bewust is van onze liefde voor de ander. Ik heb Valentijn niet nodig om te weten dat mijn partner me graag ziet. Hij toont het me iedere dag, door er gewoon te zijn voor mij. Ik zie het iedere dag in zijn ogen, gewoon de manier waarop hij naar me kijkt en naar me lacht. Dat is zoveel beter dan een dom knuffel, of een stinkende roos. Mja, ik zie niet graag rozen, dat zijn veel te ingewikkelde bloemen. Ik hou liever van simpele dingen, zoals Margrietjes. Want eigenlijk, het leven is maar simpel, het is wij die het moeilijk maken.

15:26 Gepost door Cindy | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Helemaal mee eens... Een kadootje,een knuffel enz. zo helemaal onverwacht doet dikwijls meer plezier dan bv. op Valentijn om dat je dan toch weet dat je een kadootje gaat krijgen van je geliefde!
Hou van elkaar het hele jaar door en laat dat ook merken,je leeft maar één keer en trouwens wat je niet geeft krijg je ook niet terug!

Gepost door: Rudy ré | 31-01-05

De commentaren zijn gesloten.